Design & Prepress

FULLSERVICE PREPRESS, FÖR DIN TRYGGHET.

Vår prepressavdelning hjälper dig med idéer och design eller med dina färdiga original. Vi ser till att din trycksak kommer till sin rätt när den landar hos dig. Vi löser de problem du inte reder ut på egen hand och dem du inte ens har uppmärksammat.

VI HJÄLPER DIG ÄVEN MED:

Scanning upp till A3, Fotografering, Retuschering, Design, Texter, Hemsidor, Presentationer.

FRIKTIONSFRITT FLÖDE

Genom att leverera original via vår ftp-server slipper du problem med tunga filer via mail eller cd. Vi hjälper dig med allt ifrån enkla sättningsarbeten, hela broschyrer, CMYK-ning av bilder och avancerad bildretuschering.

HAR DU IDÉTORKA?

Kanske vill du ha hjälp att förverkliga de idéer du har? Vi formger allt från visitkort och produktkataloger till hela grafiska profiler och hemsidor. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram den mest lämpliga kommunikationen för just ditt företag.

Webb

LÅT OSS GE DIN HEMSIDA EN ANSIKTSLYFTNING.

Behöver ni en helt ny hemsida eller en uppdatering av den gamla, vi hjälper dig komma tillrätta på webben. Att ha tryck och webb under samma tak ger flera fördelar, inte minst eftersom allt reklammaterial är samlat på ett ställe – uppdateringar kan därför göras mycket snabbt utan filer som skickas via mellanhänder.

DYNAMISKA HEMSIDOR.

Vi erbjuder lösningar för dynamiska hemsidor vilket innebär att du själv kan gå in och redigera eller lägga in nya texter och bilder genom en användarvänlig inloggningssida.

BANNERS.

Vi gör dessutom din webbannons.

Exempel på hemsidor vi producerat.